Menu
Your Cart

FLASH-uri pentru USCARE intermediara textile

BLUE-FLASH este un echipament de uscare instantanee tip flash,  avand un panou cu lampi infrarosii. Are un pret incredibil de atractiv si este extrordinar de versatil. Panoul radiant ofera performante de uscare constanta si rapida, precum si o durabiliate remarcabila. Reglajul variabil de ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: M&R GLOBAL
Un sistem de uscare instantanee tip flash, versatil si compact, usor de instalat si care are perforante exceptionale la un pret competitiv.El optimizeaza dispersia caldurii pe suprafata de uscare si asigura o mai buna consistenta pentru diferite culori si materiale.Un sistem de distributie aer cald ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Sistemul de uscare instantanee tip flash, RED CHILI DX, de sine statator, are numeroase caracteristici care pot fi operate direct de la modelele noi de carusele M&R.Aceste caracteristici includ:- durata flash-ului- nivelul de putere- temperatura senzorului- programarea diferitelor setari individ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
RENO HW este cel mai economic sistem de uscare instantanee in infrarosu pentru carusele semiautomate M&R. Controlerul digital de temperatura ofera rezultate precise, iar suportul optional il transforma intr-un echipament de uscare care se potriveste cererilor numeroaselor ateliere de serigr..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Sistem de uscare instantanee tip flash care utilizeaza radiatia IR in combinatie cu un flux de aer cald (HA).Este ideal pentru uscarea cernelurilor plastisol si pe baza de apa.Caracteristici:- inaltime reglabila a capului de uscare- timp de uscare reglabil- zona iradiata reglabila- putere termica re..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)