Menu
Your Cart

ALTE CONSUMABILE

Tensiunea superficiala si energia suprafetelor materialelor de imprimat, determina aderenta stratului de cerneala depus.Valori ale tensiunii superficiale (38-40mN/m)  si energiei, mari, vor determina o aderenta buna, in timp ce valori mai mici, vor determina o aderenta slaba.Testarea suprafetei..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Se folosesc benzi de otel lustruite si uneori călite. Cutitele de raclare sunt de obicei  de la 0,2mm ( pentru fotopolimer)  până la 1,0mm grosime. Lamele de raclare pot fi prelucrate la unghiuri diferite: ascuţit, tesit pe o parte, pe două părti  sau cu lamela. Rezultate foarte ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Filmul raster este un film special, realizat din puncte. Numarul de puncte raster/cm2  si valoarea de expunere exprimata in % sunt parametrii filmului raster. Alegerea filmului raster se face in functie de finetea detaliilor imaginii de imprimat astfel:- pentru linii fine se va folosi un f..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
In cazul masinilor de tampografiat cu sistem inchis, raclarea filmului de cerneala de pe suprafata matritei tampografice, se face cu ajutorul unui inel ascutit, montat pe cupa.Inelele pot sa fie:-  ceramice sau metalice- de forma rotunda sau ovala - de diferite dimensiuni in functie de sup..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Accesoriu utilizat la developarea cliseelor (in apa sau solutie pe baza de alcool).Materialul textil care intra in contact cu cliseeul in procesul de developare se poate inlocui cand devine uzat (plush pad de developare)...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Solutie pe baza de alcool etilic folosita la developarea cliseelor tampografice, atat manual cat si in echipamentele automate de developare...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Dupa o utilizare indelungata, se recomanda ca tamponul sa fie tratat cu ulei siliconic pentru regenerare...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)