Menu
Your Cart

CARUSELE MANUALE

Caruselele din seria CHAMELEON 1 se caracterizeaza printr-o constructie solida, cu un ax central prelucrat de 7,62cm si rotatie pe rulmenti solizi. Sunt dotate cu manere de actionare mari si accesibile, reglaj micrometric cu ajustarea distantei de off-contact. ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
KRUZER ofera calitate, performanta si valoare fara precedent pentru un carusel manual. Este ideal pentru atelierele start-up, de dimensiuni mici si mijlocii care au nevoie de un prêt accesibil. Are o constructie robusta si design inovator, sistem de reglaje foarte precis, arbor..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Carusel manual de precizie penru imprimare textile si aplicare flock.Bratele caruselului sunt realizate prin turnare din metale usoare asigurand o constructie rigida pentru intreaga configuratie.Montarea ecranelor serigrafice este usoara si rapida, iar pozitionarea diverselor culori se face fara dif..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Carusel manual pentru imprimare textile, dedicat atelierelor mici.Permite imprimare la una pana la 4 culori. Reglarea sablonului serigrafic se poate face in ambele directii (stanga-dreapta), pe inaltime. De asemenea, poate fi reglata distanta de desprindere a sablonului « take off ».Pentru fle..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Carusele din seria SIDEWINDER  sunt modele care asigura o  productie medie la limita cu caruselele automate, facand trecere spre acest tip de operare. Prezinta o constructie solida cu un ax central pe care sunt fixati suportii paletilor si ai ramelor;  sistemul de pri..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
SIDEWINDER SOLO este un sistem low-cost produs de M&R USA pentru o gama larga de aplicatii prin tehnologia de imprimare serigrafica. Este o versiune cu un singur cap de imprimare. Constructie robusta si un design inovator, SIDEWINDER SOLO poate fi montat pe o masa stabila sau pe un stand ; de ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)