Menu
Your Cart

VALORI si VIZIUNE

Succesul si satisfactia clientilor sunt PRIORITATEA noastra. De peste 30 de ani, satisfactia lor se bazeaza pe competenta noastra, asigurata de cercetarea si crearea de noi produse de catre furnizorii nostri SUN CHEMICAL ( COATES ), SEFAR, TIFLEX, SERICOM, UNION INK,  SPT, KENT, TRELLEBORG, FIMOR, MORLOCK, M&R, ROKUPRINT. 

Oferim cu profesionalism, materiale si servicii de calitate si modul nostru de abordare al cerintelor clientilor este departe de “las’ca merge si asa…”.

Echipa noastra isi exprima valorile permanent, in diverse moduri, lucrand pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor. PROVOCARILE acestora devin PROVOCARILE noastre. Fie ca sunt noile reglementari ale legislatiei in domeniile protectiei mediului, reglementari ale  sigurantei consumatorilor sau masuri pentru limitarea pericolului la incendiu, la oricare trebuie raspuns zi de zi.

Succesul acestui demers este asigurat prin accesul permanent al angajatilor EDCG si clientilor nostri la informatii despre materiale noi si tehnologii corespunzatoare, informatii oferite de furnizorii nostri prin documentatii si manuale, filme si seminarii sustinute de specialisti in domeniu.

Am construit relatii cu clientii si furnizorii bazate pe INCREDERE, RESPECT si TRANSPARENTA si vom continua sa le consolidam si pe viitor, convinsi ca numai impreuna putem reusi intr-o lume aflata permanent in transformare.