Menu
Your Cart

Brand: M&R GLOBAL
Caruselul COPPERHEAD FLEX PLUS combina multe dintre caracteristicile  caruselelor de dimensiuni mai mari, cu o configurare mai mica, obtinandu-se astfel un model accesibil care poate servi ca o completare ideala pentru un atelier aflat in expansiune. Caracteristici tehnice : - sistemul d..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: M&R GLOBAL
Caruselul COPPERHEAD PRO FLEX prezinta toate caracteristicile standard ale caruselelor de dimensiuni mai mari din aceiasi serie, dar intr-o forma compacta, ideala pentru imprimarea rapida a articolelor promotionale (tricouri, prosoape, genti, etc.) Caracteristici standard : - este renumit pentru ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: M&R GLOBAL
Caruselul COPPERHEAD PRO MAX produs de firma M&R GLOBAL, combina componente de cea mai inalta calitate, tehnologie de ultima generatie si productie de mare viteza, va ofera  cea mai buna solutie ,la un prêt uimitor de competitiv. Caracteristici standard :  - paletii din aluminiu de t..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: M&R GLOBAL
Un sistem de uscare instantanee tip flash, versatil si compact, usor de instalat si care are perforante exceptionale la un pret competitiv.El optimizeaza dispersia caldurii pe suprafata de uscare si asigura o mai buna consistenta pentru diferite culori si materiale.Un sistem de distributie aer cald ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: M&R GLOBAL
Masina de serigrafiat semiautomata cu actionare electrica si comanda la pedala si deplasare manuala a paletilorControl separat pentru racleta si contra-racletaCapacitate max.de imprimare 1550 buc/ora, functie de viteza de alimentare a paletilorCuprinde un set de paleti cu structura “fagure” cu grosi..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)