Menu
Your Cart

INSTALATII pentru EXPUNERE ecrane

Brand: Serilamp
 Echipament format dintr-o lampa UV metal-halid, rama fixare sablon serigrafic cu vacuum si cuptor de uscare gandit astfel incit sa optimizeze spatiul de lucru.Caracteristici tehnice:- structura este in intregime din metal vopsit cu vopsea epoxidica- lampa UV metal-halid in doua trepte 2000/500..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Serilamp
Echipament 3 in 1 pentru expunere ecrane serigrafice.Caracteristici tehnice:- ansamblu compact format din lampa cu halogenura metalica in doua trepte 1000/2000 W, masa de expunere cu vid, cu capac pneumatic si cuptor cu 2 sertare pentru uscarea ecranelor serigrafice- dimensiunea externa maxima a ram..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Serilamp
Caracteristici tehnice:- lampa UV cu halogenura metalica, in 2 trepte, 2000/5000W- cu obturator rotant- cu termostat si ventilator pt a evita supraincalzirea- panou electronic de control cu afisaj digital, detasabil- cu suport prevazut cu roti- cu integrator- timer digital cu 20 de programe memoriza..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Echipamentul este destinat expunerii ecranelor serigrafice utilizand lampi cu halogenura metalica fara degajare de ozon. Ele dezvolta spectrul necesar expunerii in cateva secunde de la pornire.Sunt o sursa punctiforma care asigura contururi definite si reproduce detalii fine si puncta raster. Lampa ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Serilamp
Rama de expunere este mobila, montata pe un suport cu roti astfel incat rama poate fi adusa la distanta necesara pentru expunere si care poate fi blocat in pozitia de lucru. De asemeni , rama se roteste injurul axei pentru montarea cu usurinta a filmului si a ramei inpozitia orizontala si expunerea ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Aparatele sunt echipate cu pompa de vid fara ungere cu ulei pentru evacuarea aerului între geam şi folia de contact permiţând lipirea perfectă a diapozitivului pe sită.Suportul pentru modelul GAMA este pentru montaj pe perete; pentru modelel DELTA suportul este montat pe roţi şi este deplasabil.Cara..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)