Menu
Your Cart

M&R

Utilaje pentru serigrafie plana si textile
Caruselele din seria CHAMELEON 1 se caracterizeaza printr-o constructie solida, cu un ax central prelucrat de 7,62cm si rotatie pe rulmenti solizi. Sunt dotate cu manere de actionare mari si accesibile, reglaj micrometric cu ajustarea distantei de off-contact. ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
KRUZER ofera calitate, performanta si valoare fara precedent pentru un carusel manual. Este ideal pentru atelierele start-up, de dimensiuni mici si mijlocii care au nevoie de un prêt accesibil. Are o constructie robusta si design inovator, sistem de reglaje foarte precis, arbor..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Carusel manual de precizie penru imprimare textile si aplicare flock.Bratele caruselului sunt realizate prin turnare din metale usoare asigurand o constructie rigida pentru intreaga configuratie.Montarea ecranelor serigrafice este usoara si rapida, iar pozitionarea diverselor culori se face fara dif..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Carusele din seria SIDEWINDER  sunt modele care asigura o  productie medie la limita cu caruselele automate, facand trecere spre acest tip de operare. Prezinta o constructie solida cu un ax central pe care sunt fixati suportii paletilor si ai ramelor;  sistemul de pri..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
SIDEWINDER SOLO este un sistem low-cost produs de M&R USA pentru o gama larga de aplicatii prin tehnologia de imprimare serigrafica. Este o versiune cu un singur cap de imprimare. Constructie robusta si un design inovator, SIDEWINDER SOLO poate fi montat pe o masa stabila sau pe un stand ; de ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
COPPERHEAD MINI produs de firma M&R GLOBAL este un carusel electric semiautomat extrem de versatil - cu un design robust si eficient este capabil sa ajunga la viteze de imprimare incredibil de mari pentru o larga varietate de produse promotionale (etichete pentru tricouri, masti, logo-uri si et..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cel mai accesibil carusel semiautomat produs de firma M&R USA, DIAMONDBACK E, are toate caracteristicile standard pe care v-ati astepta sa le gasiti la caruselele semiautomate de ultima generatie, la un pret de 2 ori mai mare Principala caracteristica a modelului DIAMONDBACK E este actionarea e..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Modelul de carusel SPORTSMAN EX ofera o calitate exceptionala la un pret incredibil de accesibil Permite imprimarea pana la 6,8,10,12 culori Capetele de imprimare sunt actionate electric si pozitionarea se face cu servoindexuri Pozitionarea ecranului fata de pale teste compatibila cu diverse sist..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cuptorul pentru uscare pe gaz seria  SPRINT 3000,  producator M&R PRINTING EQUIPMENT Inc.USA, este cel mai inovator si de incredere cuptor pe gaz din industrie.Prezinta o serie intreaga de imbunatatiri fata de predecesoarele  lor din seria 2000 si 2000 H.O. Combinat cu o camera in..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cuptorul model ECONOMAX este varianta cea mai economica de uscare-polimerizare a cernelurilor textile pentru atelierele de productie de capacitate mica. Latimea benzii este de 61cm si lungimea camerei de uscare de 114 cm.Camera de uscare este prevazuta cu 2 panouri cu elemente radiante IR dispu..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cuptoarele din seria  FUSION  sunt modele care asigura operatia de uscare-polimerizare a cernelurilor textile pentru atelierele de productie de capacitate mica si medie. Latimile bandei transportoare sunt de 91cm, 122cm si 152cm iar lungimea camerei de uscare de 183 cm si 305 cmCamera..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Construit pentru a asigura performanta maxima si durata lunga de viata, RADICURE D este un cuptor de uscare cu conveior si lampi cu infrarosu M&R, din gama premium. Este disponibil cu latimi de banda de la 91 cm la 152 cm. Pe langa faptul ca are cea mai mare capacitate de productie din clasa de ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)