Menu
Your Cart

CERNELURI PLASTISOL

Cerneala serigrafica plastisol fara ftalati seria CREA ANTI-FEU
Top Brand
Brand: Tiflex
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati, rezistenta la foc conform testului NF EN ISO 15025 (test asociat standardului ISO 14116, expunere la flacara mica si timp scurt). Sistem de cerneala recomandat pentru imprimare directa (uscare in cuptor la 140° C timp de 2 minute), sau prin transfer. Se po..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cerneala serigrafica plastisol fara ftalati seria CREA CREATIVE
Top Brand
Brand: Tiflex
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati dedicata obtinerii de efecte speciale, care poate fi utilizata in combinatie cu gama Himalaya. Sistem de cerneala certificat cu ECO PASSPORT, recomandat pentru imprimare directa (uscare in cuptor la 140° C timp de 2 minute), sau prin transfer. Se poate impr..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cerneala serigrafica plastisol fara ftalati seria HIMALAYA
Top Brand
Brand: Tiflex
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati pentru imprimari pe textile, direct sau prin transfer. Se prezinta intr-o gama de culori opace, cu aspect satinat. Prin adaugarea unor baze, aceste cerneluri pot fi folosite pentru obtinerea unor efecte speciale. Uscarea se face in cuptor la 140° C timp de ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Avient
Cerneala plastisol pentru imprimare atat pe substrat de BBC 100% cat si pe amestec poliester/bumbac, pe care se recomanda imprimarea in prealabil cu un strat bariera de plastisol anti-migrare pigment (« antibleeding »). Se pot imprima UD pe UD (cu uscare flash intre culori, cu o singura polimerizare..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cerneala serigrafica plastisol seria FLASHCOLOR
Top Brand
Brand: Tiflex
Cerneala pe baza de plastisol  pentru imprimari pe textile direct sau prin transfer. Se prezinta intr-o gama de culori opace, stralucitoare care se pot amesteca intre ele . Prin adaugarea unor baze, aceste cerneluri pot fi folosite pentru obtinerea unor efecte speciale. Se poate imprima pe bumb..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)