Menu
Your Cart

SERIA HYDRA

Caracteristici:

- gama inovativa de cerneala pe baza de apa

- cerneluri eco-friendly (HYDRA 120 are ECO-PASSPORT)

- sunt foarte stabile in timpul lucrului fara sa infunde sita (HYDRA 120 pana la 120 fire/cm)

- culorile se obtin prin amestecarea bazelor, cu sau fara alb, cu pigmenti pe baza de apa VIRUS (5%)

- fixare recomandata: uscare in cuptor la 160ºC, 1.5-2 minute

- prin adaugare de UNIFIX LC 3-5% creste rezistenta la spalari frecvente la temperaturi ridicate

- se imprima cu uscare flash intre culori, cu o singura polimerizare la temperatura, in cuptor, dupa ultima culoare

- prin utilizarea catalizatorului de uscare la rece HI ACTIVATOR in proportie de 3%, uscarea/polimerizarea nu mai necesita temperatura; printurile se usuca la temperatura camerei

- se pot imprima si prin transfer

Brand: Quaglia
HYDRA WOW CLEAR S, HYDRA WHITE 120 SOFT- Substrat recomandat: bumbac 100%. In cazul imprimarii pe amestecuri cu poliester, sau 100%poliester, pentru evitarea migrarii pigmentului de vopsire in cerneala, se recomanda imprimarea unui strat de baza de NO-SUBLIMATION BASE. In cazul imprimarii pe substra..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
HYDRA CLEAR 77 E, HYDRA FIRST WHITE E- Substrat recomandat - bumbac 100%. - La cerere se pot livra si culori opace, acoperitoare la imprimarea directa pe substraturi de culoare inchisa- Printuri soft, acoperire buna- Ecranul serigrafic rezista in lucru cel putin 2 ore fara sa se infunde- Excele..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%- Compatibila cu cei 8 pigmenti metalici fini VIRUS: RICH GOLD, SILVER, COPPER, BRASS, URANIUM, MERCURY, CADMIUM (se adauga pigment 10-20%)- Printuri soft, cu rezistenta mare la spalare- Se poate folosi ca underbase pentru cresterea stralucirii culorilor- Prin presa..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%- Aspect vintage, crapat, touch aspru- Printurile crapa prin intindere manuala pe orizontala si pe verticala- Se imprima cu sita max. 55 fire/cm (se recomanda 32-80)- Pentru ajustarea vascozitatii se dilueaza cu max 3% Hydra Reducer 77..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%, lycra, spandex- Baza pigmentabila (5% pigmenti VIRUS AQUATINT), elastica, cu touch soft- Recomandata doar pentru substraturi deschise la culoare- Pentru substraturi inchise la culoare se imprima intai un strat de GEO BUNGEE JUMPING WHITE. Pentru evitarea migrarii ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%, amestecuri cu bumbac- Adeziv serigrafiabil destinat depunerii fibrelor de flock prin metoda electrostatica- Ofera o aderenta excelenta a fibrelor pe materialele textile, precum si o extraordinara finete si elasticitate a printului- Permite obtinerea unor culori in..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat - bumbac 100%- Printuri soft, cu stralucire si reflexie excelenta a luminii- Baza transparenta, incolora, pentru glitter (80% baza, 20% glitter)- Se imprima cu sita max. 30 fire/cm (pentru glitter 0.8 microni), sita max. 45 fire/cm (pentru glitter 0.4 microni), sita max. 83 fir..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Cerneala serigrafica HYDRA Pearl Base
New -100 %
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%- Pigmentabila (se adauga pigmenti VIRUS AQUATINT 2-4%), acoperitoare chiar si pe substraturi inchise la culoare- Printuri soft, stralucitoare- Efect « mother of pearl »- Prin presare devine chiar si mai stralucitoare- Se imprima cu sita max. 48 fire/cm (se recomand..
0.00 lei 0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%- Baza pigmentabila (5% pigmenti VIRUS AQUATINT), ultra-soft, cu touch insesizabil, asemanator celui de discharge- Recomandata doar pentru substraturi deschise la culoare (foarte transparenta)- Se pot imprima atat rastere cat si culori pline- Se imprima cu sita galb..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Baza pigmentabila (cu pigmenti VIRUS AQUATINT 5%) si supraimprimabila cu culori HYDRA 120 sau adeziv pentru transfer folio/flock- Sita 32 pana la 48 fire/cm pentru efect puff 3D - Sita 62 pana la 90 fire/cm pentru efect catifelat (soft suede)- Pentru ajustarea vascozitatii se dilueaza cu max...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Substrat recomandat: bumbac 100%- Adeziv serigrafiabil destinat depunerii fibrelor de flock prin transfer de pe folia de flock sau pentru transferul foliei Mylar (folio)- Formeaza un film elastic, moale,rezistent la spalare, care pastreaza efectul de stralucire al Mylar-ului- Se imprima cu sita ma..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Quaglia
- Cerneluri de policromie, gata de utilizare, pentru imprimare pe substrat alb - CYAN, MAGENTA, YELLOW, BLACK - substrat recomandat: bumbac 100%. In cazul imprimarii pe amestecuri cu poliester, sau 100%poliester, pentru evitarea migrarii pigmentului de vopsire in cerneala, se recomanda imprimar..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)