Menu
Your Cart

CERNELURI si LACURI UV

Brand: Sun Chemical
Cernelurile serigrafice UV MUSKETEER MTR sunt utilizate pentru imprimarea pe diverse materiale plastice, zonele imprimate putand fi deformate. Aceasta gama de cerneluri poate fi utilizata pentru imprimarea pe substraturi tip PVC flexibil si rigid, polistiren, acrilat, policarbonat cat si pe material..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Cerneala serigrafica UV in doi componenti pentru imprimare pe sticla, metal si ceramica. Cernelurile SunVetro VTGL prezinta urmatoarele proprietati:- aderenta excelenta pe sticla;- luciu ridicat;- rezistenta chimica si mecanica excelenta;- 10% continut substanta solida fara VOC si metale grele;- for..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Cernelurile serigrafice din gama UVU prezinta o buna aderenta pe majoritatea substraturilor comune. Aceasta cerneala este adecvata pentru imprimarile din domeniul publicitar. Cernelurile din gama UVU se pot utiliza pentru imprimarea pe PVC rigid si flexibil (daca se imprima pe folii de PVC cu un con..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Lacul special UV 70/511 este un lac foarte vascos, lucios, clar, imprimarile realizate cu acest produs nu se ingalbenesc. Utilizând pentru imprimare o sită serigrafică cu emulsie groasă pe partea de imprimare poate fi aplicat pe diferite substraturi cum sunt hartia, cartonul, PVC rigid, folii autoad..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Aceast lac poate fi utilizat pentru imprimari foarte lucioase pe substraturi imprimate (serigrafic sau offset) tip hartie sau carton. Pelicula de lac prezinta rezistenta foarte buna la stocarea imprimărilor unele peste altele, chiar in cazul imprimarilor pe ambele feţe. Se utilizeaza site de poliest..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Lacurile pentru supraimprimari UV 70/XT si UV 70/XT-MT sunt lacuri fabricate din materii prime care au proprietatea de a nu se ingalbeni. Aceste produse pot fi utilizate pentru o gama foarte larga de imprimari pornind de la imprimari grafice pana la cele tehnice. Din punct de vedere al gradului de l..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)