Menu
Your Cart

Aeroterm

Utilaje diverse pentru serigrafie
Brand: Aeroterm
Carusel manual pentru imprimare la una pana la 4 culori, reconditionat, in perfecta stare de functionare.Caracteristici tehnice: - reglarea sablonului serigrafic se poate face in ambele directii (stanga-dreapta), pe inaltime- de asemenea, poate fi reglata distanta de desprindere a sablonului « take ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Carusel manual pentru imprimare textile, dedicat atelierelor mici.Permite imprimare la una pana la 4 culori. Reglarea sablonului serigrafic se poate face in ambele directii (stanga-dreapta), pe inaltime. De asemenea, poate fi reglata distanta de desprindere a sablonului « take off ».Pentru fle..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Cuptoarele din seria UV/HotAir permit atat uscarea si polimerizarea cernelurilor UV cat si uscarea cernelurilor pe baza de solvent imprimate pe diferite tipuri de materiale. Acest echipament este format din sectiunea de incarcare, sectiunea HotAir cu regulator independent de temperatura si sectiunea..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Cuptoarele UV din seria VARIO sunt echipate cu lampi UV si racire cu aer a suportului imprimat. Lampile UV sunt prevazute cu reflectoare confectionate din materiale cu proprietati de reflexie a radiatiilor UV, forma lor fiind astfel proiectata incat sa realizeze o distributie uniforma a radiatiei UV..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Constructie compacta cu 5 rafturi deplasabila pe rulmenti, pentru uscarea ecranelor in pozitie orizontala. Cuprinde un modul de incalzire cu ventilator, pana la temperatura de 40o+/-3oC. Aerul introdus este filtrat. Alimentarea este cu curent trifazic si record de impamantare...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Sistem de uscare instantanee tip flash care utilizeaza radiatia IR in combinatie cu un flux de aer cald (HA).Este ideal pentru uscarea cernelurilor plastisol si pe baza de apa.Caracteristici:- inaltime reglabila a capului de uscare- timp de uscare reglabil- zona iradiata reglabila- putere termica re..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Echipamentul este destinat expunerii ecranelor serigrafice utilizand lampi cu halogenura metalica fara degajare de ozon. Ele dezvolta spectrul necesar expunerii in cateva secunde de la pornire.Sunt o sursa punctiforma care asigura contururi definite si reproduce detalii fine si puncta raster. Lampa ..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Aeroterm
Aparatele sunt echipate cu pompa de vid fara ungere cu ulei pentru evacuarea aerului între geam şi folia de contact permiţând lipirea perfectă a diapozitivului pe sită.Suportul pentru modelul GAMA este pentru montaj pe perete; pentru modelel DELTA suportul este montat pe roţi şi este deplasabil.Cara..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)