Menu
Your Cart

Cuptoare pentru textile cu gaz seria SPRINT 3000

Cuptoare  pentru textile cu gaz seria SPRINT 3000
Cuptoare pentru textile cu gaz seria SPRINT 3000

Cuptorul pentru uscare pe gaz seria  SPRINT 3000,  producator M&R PRINTING EQUIPMENT Inc.USA, este cel mai inovator si de incredere cuptor pe gaz din industrie.

Prezinta o serie intreaga de imbunatatiri fata de predecesoarele  lor din seria 2000 si 2000 H.O. Combinat cu o camera interna de circulatie a aerului, nou proiectata si cu o tubulatura cu motor de evacuare de capacitate marita, SPRINT 3000 este gandit sa satisfaca cele mai mari cerinte de productie atat pentru piata de serigrafie cat si pentru piata in crestere de imprimare digitala, fiind cel mai eficace cuptor de pe piata, din punct de vedere ecologic, adecvat pentru orice tip de material, de la materiale subtiri, sensibile la caldura, la cerneluri digitale si pe baza de apa.

Optiunea Crossover este disponibila pentru toate latimile de banda ale SPRINT 3000, de la 48’’,60’’,72’’ pana la 84’’. Modelele cu latimile de banda de 72’’ si 84’’ au capacitatea de a actiona individual 3 benzi, in orice directie sau la orice viteza.

Comenzile noului arzator dublu permit acum configuratiei  DUAL CHAMBER sa fie utilizata ca o unica camera MASTER BURNER. Noul panou digital de control HMI permite controlul individual al temperaturii in ambele camere de ardere, dar si separat, intr-o singura camera, daca este necesar. 

Caracteristicile diferitelor tipuri constructive se regasesc in "Prezentare SPRINT 3000".


Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
0.00 lei
Ex Tax: 0.00 lei