Menu
Your Cart

Cuptoare pentru textile seria RADICURE D

Cuptoare pentru textile seria RADICURE D
Cuptoare pentru textile seria RADICURE D

Construit pentru a asigura performanta maxima si durata lunga de viata, RADICURE D este un cuptor de uscare cu conveior si lampi cu infrarosu M&R, din gama premium. Este disponibil cu latimi de banda de la 91 cm la 152 cm. Pe langa faptul ca are cea mai mare capacitate de productie din clasa de cuptoare cu conveior, are si cea mai mare eficienta energetica. Izolatia termica este asigurata de sistemul patentat M&R, care previne migrarea caldurii in spatiul de lucru, iar sistemul cu tehnologia Cool Skin, mentine rece suprafata cuptorului. Viteza mare de uscare si de tranzitare a produselor maximizeaza capacitatea cuptorului si minimizeaza costul per unitate.

Uscarea este asigurata de panourile radiante cu infrarosu si de aerul cald care este scos fortat. Panourile pot fi rapid si usor ridicate si coborate printr-o simpla ajustare intr-un singur punct. 

Separat exista sistem de exhaustare si de circulare a aerului cald. Sistemul electronic PID RADICURE D permite cresterea graduala a amperajului pentru a evita cresterea brusca din timpul incalzirii initiale. Acest sistem ajuta de asemenea la mentinerea unei temperaturii constante in timpul productiei, prin ajustare treptata. Panoul digital de comanda permite monitorizarea usoara si modificarea setarilor status-ului operational, a temperaturii si a vitezei benzii. Temperaturile setate si cele ale procesului sunt controlate digital. Sistemul PID este sensibil la temperatura ambientala  si mentine temperatura camerei de incalzire cu o diferenta de 1 grad fata de temperatura setata a termocuplului.

O lampa-turn arata cand temperaturile se mentin in parametrii setati. Intrarea si iesirea sunt mari si ajustabile,iar dispozitivul pentru antrenarea benzii asigura miscarea ei cu viteza constanta. Mentenanta este simplificata datorita punctelor de ungere si a filtrelor, la care este usor de ajuns. Un sistem automat de inchidere mentine ventilatorul si invartirea benzii pana cand camera de incalzire este racita. RADICURE D este pur si simplu cel mai bun cuptor de uscare cu infrarosu disponibil.

Fantele de intrare si iesire din cuptor sunt reglabile.

Ventilatorul si motorul de antrenare al benzii sunt mentinute in functiune pina cand camera de uscare se raceste.

Echipamentul este certificat CE- Conform Comitetului European pentru standardizare - si UL – Underwriter Laboratories.

Caracteristicile diferitelor tipuri constructive se regasesc in "Prezentare RADICURE D".

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
0.00 lei
Ex Tax: 0.00 lei