Menu
Your Cart

SERIA RECYCLE

Noua cerneala neagra obtinuta din materiale reciclate.

Aceasta se bazeaza pe integrarea Biochar (carbune bio) in productia de cerneala neagra VIRUS RETHINK BLACK, pentru a obtine o cerneala ecologica pe baza de apa, care asigura cele mai bune performante in termeni de productivitate si calitate a imprimarii, comparabile cu ale celor mai bune cerneluri pe baza de apa.

RETHINK BLACK ofera o saturatie de negru excelenta, este usor de imprimat si are o buna durabilitate pe o gama larga de substraturi. Ea a fost creeata impreuna cu Bioforcetech (o companie din Silicon Valley), care a dezvoltat un echipament de uscare folosind bacterii termofile, BIO-DRYER si un sistem de piroliza in absenta oxigenului, ECO-PYROLYSIS. Intregul proces este eco-sustenabil si functioneaza cu consum zero de energie. Folosind aceste echipamente revolutionare, deseurile organice, precum deseurile alimentare sau deseurile biosolide (de exemplu masa lemnoasa sau resturi provenite de la prelucrarea ei), devin materie prima pentru obtinerea Biochar, care inglobeaza moleculele de carbon poluante (traditional obtinute din combustibili fosili, prin procese de combustie incompleta, la randul lor, intens poluante), impiedicand dispersia lor in atmosfera si implicit, diminuand amprenta de carbon. Aceste deseuri urmau sa fie trimise la gropile de gunoi in vederea descompunerii anaerobe (proces care genereaza cantitati uriase de gaze de sera). 

Prin utilizarea Biochar, se reduc consumul de combustibili fosili, de energie si emisiile de gaze de sera (ca exemplificare: pentru obtinerea unei tone de pigment negru carbon prin arderea de combustibili fosili se emit in atmosfera mai mult de 3 tone de CO2), RETHINK BLACK devenind alegerea eco-sustenabila perfecta, care nu afecteaza calitatea imprimarilor.

Brand: Quaglia
- Cerneala neagra, gata de utilizare, obtinuta din resturi organice reciclate- Respecta cerintele OEKO-TEX 100 clasa 1, fara ftalati, fara PVC, fara formaldehida- Se imprima cu sita de la 48 fire/cm pana la 120 fire/cm- Pentru imprimare pe bumbac, cerneala se aditiveaza cu UNIFIX LC 5%. Testele de r..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)