Menu
Your Cart

SERIA ESE ORGANIC

Noua gama de cerneala obtinuta din materii prime vegetale regenerabile.

Gama ESE ORGANIC reprezinta noua familie de cerneluri eco-sustenabile, numita dupa cei 3 piloni ai dezvoltarii sustenabile: economie, societate, mediu (environment). Materia prima pe care se bazeaza productia acestei game este de natura vegetala. Pana la 80% din aceasta materie prima vegetala este obtinuta din produse regenerabile, fiind PRIMA cerneala de serigrafie pentru textile, bazata pe materii prime vegetale. Cernelurile ESE ORGANIC sunt fara ftalati, fara PVC, fara formaldehida, si nu elibereaza componente daunatoare in mediul de lucru in timpul procesului de imprimare, indeplinind cele mai stricte standarde internationale, precum GOTS si OEKO-TEX STANDARD CLASA 1.

Gama ESE ORGANIC este disponibila in variantele: alb, baza pigmentabila (compatibila cu pigmentii VIRUS) si cerneluri gata preparate de policromie CMYK.

Se poate aplica pe bumbac 100%, amestecuri cu bumbac, poliester 100% sau alte materiale textile. In cazul substraturilor susceptibile la migrarea pigmentului de vopsire in cerneala, se imprima intai NO-SUBLIMATION BASE.

Aceasta gama se poate imprima atat cu flash intermediar intre culori, cat si ud pe ud (in anumite conditii tehnice riguros respectate), asigurand cele mai bune performante de productivitate, combinate cu rezultate excelente de imprimare, comparabile cu cele ale celor mai bune cerneluri pe baza de apa.

There are no products to list in this category.