Menu
Your Cart

SOLVENTI si ADITIVI

In general, cernelurile serigrafice nu sunt livrate gata de imprimare, adecvate multitudinii de aplicatii existente. 

Este important ca ele sa fie ajustate pentru fiecare proces de imprimare, pentru conditiile climatice si conditiile de lucru din atelier. 

Pentru diverse alte proprietati  exista o serie de aditivi si catalizatori care se pot adauga si care permit aplicarea pe anumite substrate dificil de imprimat sau modificarea calitatii stratului imprimat.

Informatii detaliate cu privire la toate tipurile de diluanti, intarzietori,  aditivi speciali si catalizatori se gasesc in:

- Agenti auxiliari si aditivi pentru cerneluri pe baza de solvent

- Aditivi pentru cerneluri si lacuri UV

- Aditivi pentru cerneluri pe baza de apaBrand: Quaglia
Informatii detaliate cu privire la aditivii folositi la cernelurile pe baza de apa se regasesc in fisa tehnica "Aditivi pentru cerneluri pe baza de apa"...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
ADITIVI pentru cerneluri plastisol ADITIVI pentru cerneluri plastisol
Top Brand
Brand: Tiflex
Informatii detaliate cu privire la aditivii folositi la cernelurile plastisol se regasesc in fisa tehnica "Aditivi pentru cerneluri plastisol"...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Informatii detaliate cu privire la aditivii si agentii auxiliari folositi la cernelurile cu uscare UV se regasesc in fisa tehnica "Agenti auxiliari si aditivi pentru cerneluri cu uscare UV"...
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Brand: Sun Chemical
Diluantii pentru cerneluri serigrafice sunt produse care se adauga cernelii in proportie de 15-30% cu scopul ajustarii vascozitatii in functie de conditiile de lucru din atelier si de substratul de imprimat.Diluantii au grade de evaporare mai mari comparativ cu diluantii intarzietori. Informati..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Solventii VARIOCLEAN S 4306, VARIOWASH 2790 (utilizati in serigrafie) si  VARIOCLEAN P 7047 (utilizat in tampografie) sunt biodegradabili, au puncte de inflamabilitate ridicate, miros slab si nu contin solventi clorurati sau substante toxice organice care afecteaza embrionii sau materialul gene..
0.00 lei
Ex Tax:0.00 lei
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)