Servicii pentru clienţi - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Servicii pentru clienţi

  • Intindere site, realizare ecrane serigrafice

Intinderea sitei pe rama se realizeaza cu sistem de intindere pneumatica cu clesti individuali sistem SEFAR 3 si 3A, cu masurarea tensiunii de intindere cu tensiometru (Tensocheck, Tektomat si Newtontester).
Dimensiunea maxima a ramei pentru intindere este de 2,2 x 4 metri. Dimensiunea maxima exterioara a ramei pentru care se poate realiza expunerea emulsiei este, in mod current, de 1.3 x 2.0m. Pentru dimensiuni mai mari, expunerea se va realiza functie de nivelul detaliilor solicitate. Pentru expunere se utilizeaza lampa cu halogenura metalica 5 kw. Verificarea ecranului se face vizual prin examinare cu lupa cu marire 30 X si prin masurarea grosimii cu ajutorul ELCOMETRU-lui.

Ecrane serigrafice
Ecrane serigrafice


  • Asistenta tehnica la sediul clientului

Electronic Design & Consulting Group SRL acorda asistenta pentru realizare ecrane serigrafice, imprimare serigrafica si imprimare tampografica. De asemenea, acordam asistenta tehnica pentru instalarea si punerea in functiune a echipamentelor pe care la comercializam si, functie de documentatia pusa la dispozitie de clienti, si pentru alte echipamente, noi sau uzate.

  • Cursuri de pregatire personal, teoretic si practic

Electronic Design & Consulting Group SRL organizeaza, functie de solicitarile primite din partea clientilor, cursuri de realizare a ecranelor serigrafice si seminare de prezentare tehnologii si produse. Durata optima a cursului este de 2 zile si se programeaza in functie de numarul de solicitari.

Structura de baza a cursului este:
- Prezentare EDCG si furnizori
- Ecranul serigrafic
      - rame
      - tesatura
      - intinderea tesaturii
      - realizarea sablonului serigrafic (etape si materiale)
      - recuperarea ecranului
      - lama de racleta
- Imprimarea serigrafica – cerneluri si solventi
La cererea clientilor, EDCG realizeaza instruirea de baza pentru realizarea cliseelor tampografice si utilizarea masinilor de tampografiat, la sediul clientilor.

  • Livrari de materiale pentru clienti din Bucuresti si din tara

Electronic Design & Consulting Group SRL livreaza materiale in Bucuresti pentru comenzile cu volum mare si in masura in care capacitatea autoutilitarelor permite, si altor clienti.
Livrarile in tara se realizeaza prin prioripost , Curier NEMO, mesagerie/ coletarie rapida.
La cererea clientilor livrarea se poate executa si cu alte firme de curierat.

  • Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor     Fisa tehnica

EDCG executa la cererea clientilor, pe baza documentatiilor de la furnizori, amestecuri de cerneluri in codurile de culoare PANTONE, RAL, HKS, in unul sau in doi componenti.
Pentru realizarea amestecului, sunt necesare o serie de date asa cum se prezinta in fisa tehnica.

 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal